In dialoog over Huiselijk Geluk

10-7-2017

Een Veilig Thuis is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Huiselijk Geweld komt in alle lagen van de bevolking voor en brengt schade toe aan de slachtoffers. Amsterdam en stadsdeel Noord zetten zich in om huiselijk geweld te voorkomen en huiselijk geluk te bevorderen.

Stadsdeel Noord nodigt u van harte uit voor een bijeenkomst van zelforganisaties, professionals, actieve en betrokken buurtbewoners over Huiselijk Geluk.

Maandag 10 juli 2017

10.00-12.00 uur

Burgerzaal Stadsdeel Noord Buikslotermeerplein 2000

inloop met koffie en thee 9.30 uur, start programma 10.00 uur

Deze ochtend staan u en de dialoogleiders van Stichting Kezban centraal.

In noord heeft Stichting Kezban 11 dialoogleiders opgeleid in het organiseren en begeleiden van dialoog bijeenkomsten .Een dialoog is een gesprek tussen twee of meer mensen, waarin een vrije gedachtewisseling plaatsvind, wat tot nieuwe inzichten kan leiden bij de deelnemers. Een dialoog levert openhartige gesprekken op en op deze manier lukt het om gevoelige onderwerpen ,zoals huiselijk geweld, met elkaar te bespreken. Amsterdam gelooft in deze werkwijze en heeft ervoor gekozen om dit in te zetten in stadsdeel noord zodat u hiervan gebruik kunt maken .

De dialoogleiders laten u deze ochtend in kleine werkgroepen ervaren hoe deze methode werkt en hoe zij kunnen worden ingezet binnen uw eigen organisatie.

Aan het einde van de ochtend zal Coby van Berkum de dialoog leiders een certificaat uitreiken en zijn ze klaar om in noord aan de slag te gaan!

We verheugen ons op een mooie ochtend en kijken uit naar uw komst.

Laat u even weten of u komt?

 

Met vriendelijke groet

Namens stadsdeel noord

Linda Swaan

Gebiedsgerichte preventie medewerker huiselijk geweld en kindermishandeling

l.swaan@amsterdam.nl

06-20301297

www.huiselijkgeluk.wordpress.com

 

Agenda