Andere websites

scr_feelthevibe

www.feel-the-vibe.nl
Als je getuige bent van geweld, als je slachtoffer bent en ook als het huiselijk geweld nu is gestopt, is deze website voor jou. Je kunt hier andere jongeren ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt. Via de website kun je met hen chatten of met elkaar in contact komen.

scr_hetklokhuis

kindermishandeling.hetklokhuis.nl
Het bekende jeugdprogramma Klokhuis heeft een speciale site gemaakt over kindermishandeling. Hierop staan ook alle aflevering over kindermishandeling die onlangs zijn uitgezonden.

scr_goetfoud

www.goetfoud.nl
Een website die in de vorm van een soort van ganzenbord informatie geeft over diverse vormen van geweld tegen kinderen.

scr_kinderrechten

www.kinderrechten.nl
Bescherming tegen kindermishandeling is een van de rechten van ieder kind. Uitgebreide informatie over kinderrechten vind je op de site van het Kinderrechtencollectief.

scr_kopstoring

www.kopstoring.nl / www.familievan.nl
Ouders met psychische problemen kunnen problemen hebben met opvoeden. Dat is niet altijd zo, maar soms kan het zo erg zijn dat een kind mishandeld of verwaarloosd wordt. Speciaal voor kinderen van een ouder met psychische problemen.


Dit filmpje is bedoeld voor kinderen/jongeren waarvan ouders (tijdelijk) niet lekker in hun vel zitten.

scr_veiligehaven

www.veiligehavenamsterdam.nl
Voor ondersteuning aan Amsterdamse jongeren die worstelen met hun homo-, biseksuele, lesbische of transgender gevoelens kun je terecht bij Veilige Haven.