Veilig Thuis voor professionals

Bij (vermoedens van) huiselijk geweld en/of kindermishandeling kunt u als professional advies vragen of een melding doen bij Veilig Thuis Amsterdam-Amstelland.

Telefonisch contact

Voor direct contact met Veilig Thuis Amsterdam-Amstelland kunt u bellen met 020 798 3798 (lokaal tarief).

Voor burgers is het landelijke nummer 0800 2000 (gratis en 24/7 bereikbaar) de manier om contact op te nemen met Veilig Thuis.

Als professional kunt u ook via dit nummer contact met ons opnemen. U kunt hier een verzoek doen om teruggebeld te worden door een vertrouwensarts.

Melden

Als u op “Melden” drukt, komt u op een digitaal meldingsformulier. Dit formulier kunt u invullen. Er zijn een aantal verplichte velden. Als u deze verplichte velden niet invult, kunt u niet verder in het formulier. Deze verplichting is nodig om te zorgen dat we u als melder kunnen traceren. U kunt, wegens privacy en beveiliging, het formulier niet tussentijds opslaan. Het formulier wordt veilig verzonden. U kunt op het eerste blad aangeven of u een kopie wilt ontvangen. Mocht u vragen of moeilijkheden ondervinden met betrekking tot het gebruik of verzending van het meldingsformulier, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het secretariaat van Veilig Thuis Amsterdam-Amstelland (telefoonnummer: 020 798 3777). Voor vragen met betrekking tot de inhoud van het formulier of spoed na kantoortijd, kunt u bellen met 0800 2000.

Melden

Voorbereidingsformulier

Als u wilt weten welke vragen u in het meldformulier kunt verwachten, kunt u gebruik maken van onderstaand voorbereidingsformulier. Ook vind u hier de algemene publieksfolder.

Voorbereidingsformulier melding bij VT-AA

Verdere publicaties, klik hier

kaartje_professionals