Veilig thuis ook voor professionals

Voor het digitaal meldingsformulier (webformulier) druk op de link hieronder en volg de aanwijzingen.

 

Melden

 

Veilig Thuis is er zeker niet alleen voor burgers, maar ook voor professionals. Van vertrouwenspersonen op scholen, tot fysiotherapeuten en van verloskundigen tot artsen. Bij twijfel en vragen altijd bellen met 0800-2000 (gratis, 24/7) of direct met de regio Amsterdam-Amstelland: 020 – 7983798 (niet gratis). Er zijn bijvoorbeeld hulpverleners die als enige contact hebben met geïsoleerde gezinnen waar vermoedelijk kindermishandeling of huiselijk geweld speelt. Die staan dan voor een dilemma: moet ik dit melden met het risico dat ik de vertrouwensband met het gezin verbreek, of niet. Ze kunnen dan bellen met Veilig Thuis en dit bespreken met onze deskundigen. Zo kun je met elkaar tot een besluit komen en staat de hulpverlener  er niet alleen voor. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Veilig Thuis Amsterdam-Amstelland, meldt u dan aan voor de twee-maandelijkse nieuwsbrief. Zie onderaan deze pagina.

Direct contact

Voor direct contact met Veilig Thuis Amsterdam-Amstelland
bel 020 – 7983798 (lokaal tarief)

Voor burgers blijft het landelijke nummer 0800 – 2000 (gratis) de manier om contact op te nemen met Veilig Thuis. Natuurlijk bent u vrij om dit landelijke nummer ook te gebruiken.

 

kaartje_professionals

Agenda

Meer agenda


Nieuws

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u nieuws van Veilig Thuis Amsterdam-Amstelland ontvangen? Vul uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail ter bevestiging.