Veilig thuis ook voor professionals

Direct contact

Voor direct contact met Veilig Thuis Amsterdam-Amstelland
bel 020 – 798 3798 (lokaal tarief)

Voor burgers blijft het landelijke nummer 0800 – 2000 (gratis) de manier om contact op te nemen met Veilig Thuis. Natuurlijk bent u vrij om dit landelijke nummer ook te gebruiken.

Telefonische bereikbaarheid vertrouwensartsen tijdelijk aangepast

Dinsdag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur zijn de vertrouwensartsen van Veilig Thuis voor u bereikbaar.  Op maandag is er alleen voor spoedsituaties een vertrouwensarts beschikbaar.
U kunt altijd een terugbelverzoek doen via het algemene nummer 0800-2000.

Gebruik van de knop “Melden”

Als u op “melden” drukt, komt u op een webformulier. Dit formulier kunt u invullen. Er zijn een aantal verplichte velden. Als u deze verplichte velden niet invult, kunt u niet verder in het formulier. Deze verplichting is nodig om te zorgen dat we u als melder kunnen traceren. U kunt, wegens privacy en beveiliging, het formulier niet tussentijds opslaan. Het formulier wordt veilig verzonden. U kunt op het eerste blad aangeven of u een kopie wilt ontvangen. Mocht u vragen of moeilijkheden ondervinden met betrekking tot het gebruik of verzending van het meldingsformulier, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het secretariaat”, tel: 020 – 798 3777. Voor vragen met betrekking tot de inhoud van het formulier of spoed na kantoortijd kunt u bellen met 0800 – 2000. Voor het digitaal meldingsformulier (webformulier) druk op de link hieronder en volg de aanwijzingen.

Melden

voorbereidingsformulier

Als u wilt weten welke vragen u in het meldformulier kunt verwachten, kunt u gebruik maken van onderstaand voorbereidingsformulier.

Voorbereidingsformulier melding bij VT-AA

Verdere publicaties, klik hier

kaartje_professionals